За газ ще препоръчам други свещи,но за тях по-натам сега както каза колегата нека се подара на бензин.Ако искате мнението ми заслушвайте се в думите на Банков.Иначе разликата между 1.8 на Браво/Брава/Мареа и купе не е само във вариатора.Колекторите(смукателните)са различни,дюзите също.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava проблем след свещи
Collapse
X
-
ivailo rachev написа:За газ ще препоръчам други свещи,но за тях по-натам сега както каза колегата нека се подара на бензин.Ако искате мнението ми заслушвайте се в думите на Банков.Иначе разликата между 1.8 на Браво/Брава/Мареа и купе не е само във вариатора.Колекторите(смукателните)са различни,дюзите също.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
siluro написа:ivailo rachev написа:За газ ще препоръчам други свещи,но за тях по-натам сега както каза колегата нека се подара на бензин.Ако искате мнението ми заслушвайте се в думите на Банков.Иначе разликата между 1.8 на Браво/Брава/Мареа и купе не е само във вариатора.Колекторите(смукателните)са различни,дюзите също.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Това имах в предвид и аз, след като смени свещите с тези, които съм му посочил ако продължава драмата има голяма вероятност някоя от бобините да е сдала багажа. Тези бобини са доста чувствителни с какви свещи работят, колко им е съпротивлението и т.н., и ако е попаднал на свещи ментаци нищо чудно да стане голямо главоболие.... Не изключвам и проблеми с комутатор-а, обаче за да се стигне до бобини и комутатор обикновено свещите са виновни.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Смениха ламбдата... и едната бобина заминала, смениха и нея вече не придърпва... Обърнали я на газ и изпаткала - не знам настройка ли и трябва... Обаче единият майстор казал, че тая газова не става за колата, защото е пълна инжекция и трябва газов инжекцион. Сигурно са прави, но как може толкова години да върви... Вика ако се сложи ламбда контрол, щяла да върви на газ само, че разхода ще излизал на едни пари... не знам помагайтеAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Ще видя да отида сега до тоя дето се занимава с газта да видим какво ще каже, преди каза нещо кабели или бобина взе, че позна сега да видим какво ще каже. Ама не мога да повярвам, че няма да тръгне пак на газ хахБрата ходил при газаджията и казал, че е добре в смисъл държала си 850-900 оборота, като идвал насам карал на газ и не е паткала. Трябва да се залепи пак кутията, защото е сложено парцалче и няма да може да се прецени заради счупената кутия ли ще гръмне... Не знам ония какво са я правили, че да изпаткаAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Ами хора, да не бързам да се радвам, залепих я - олепих я с тиксо отстрани и пробвахме 100-110 няма паткане няма нищо. Пробвахме на горе из баира на 2ра, пробвахме с 60 на 5та набира си... естествено по-плавно натискане... 3000-3500 оборота д/г и не е паткала, за сега не смеем повече :D Пали си на газ без бутане на педала на газта да чукна на дърво дано се задържи и мислим за газов инжекционА и това дето се е пръснала отдолу не е... по принцип си се вижда уплътнителя на филтъра оранжевияAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:Ами хора, да не бързам да се радвам, залепих я - олепих я с тиксо отстрани и пробвахме 100-110 няма паткане няма нищо. Пробвахме на горе из баира на 2ра, пробвахме с 60 на 5та набира си... естествено по-плавно натискане... 3000-3500 оборота д/г и не е паткала, за сега не смеем повече :D Пали си на газ без бутане на педала на газта да чукна на дърво дано се задържи и мислим за газов инжекционА и това дето се е пръснала отдолу не е... по принцип си се вижда уплътнителя на филтъра оранжевияFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар