Здравейте, пак съм аз :D ... Тая кола или тия майстори ще ме подлудят... търся Ви сега мнението. Колата правеше проблем, карах я и БАМ, започна да работи на три цилиндъра - едната свещ заминала... Дадохме веднага на майстора. Смени свещите колата добре, но само 1вата вечер. На газ почна да патка и кутията замина, газаджията каза проблема е от свещите, кабелите или бобините не знам... Нямаше много бензин, но и там като се караше подадеш газ и изведнъж намали... не мога да го обясня не я карах тогава аз, може и малко бензин да е имала, ще ме извините
. Та излезе, че проблема е след смяната на свещите на газ нищо и нямало - мнение на газаджията. Колата ходи на компютърна диагностика няма проблеми. Брата като тръгнал да им я кара на майстора, който сменя свещите и му се появил проблем - рязко спира и двигателя гасне... Това вече всичкото каране на бензин, защото кутията пръсната някак с крака лепена... Брата закарал колата - баш майстора го нямало и обяснил на другите майстори за новия проблем, единият му станало ясно (брата вика тоя и знаеше точно проблемите). Седи 2 дена никви разговори и съботата решавам да отида - ония не бутали колата. Обърна ми малко внимание и общо взето пробрахме колата на бензин никви проблеми. Вика нищо им няма на свещите, ако искаш ще си играем да ги сменяме ама сега нямал време... (сега били за газ и бензин - бре...) Връщам се аз няма проблем ама викам да махна капака на кутията на филтъра да я залепя, а пък тогава ми се наложи да отида до магазина и карах малко без капак. Както карам колата почва яко да лашка, мисля, че на загрял двигател е повече проблема, карам на 2ра без газ подавам леко лашка ако подам повече сякаш проблема изчезва. А и сега както седи на празен ход от ауспуха се чува леко паткане... ТРУДНООО! А тоя майстор изобщо не са му казали за тоя проблем с гасненето... може би защото не и е дошъл реда не знамИзвинявайте, дайте някакви препоръки - сигурно е от свещите, така си мисля, обаче оня не можа да обърне много внимание. Брата си мисли утре да отиде да го пита ако не отива на Русе и без това имаме ходене да я погледнат препоръчали са му някакъв майстор на име Даскалов

Коментар