Трябват ми тези на снимката.Имало е явно,но вече няма,не знам какви са и откъде да си намеря.Колата започна да чука,отворих капака на клапаните, запалих и маслото хвръкна като гейзер нагоре,вместо да ходи по магистралата(тя е чиста и не е запушена)Правиха ми основен ремонт на мотора и явно са се скъсали или са забравили да ги сложат. Така като гледам са били две О пръстенчета(има две каналчета) но поне размери ако знам за да търся П.П Снимката не е моя колата си е сглобена (Все още)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гумички на маслена магистрала
Collapse
X
-
Благодаря колега,това го видях,но мисля че не е същата виж кое съм оградил на снимката(тръбичката от където магистралата черпа масло)Едва ли са едни и същи гумички.Тези гумички са 8 в комплект за изходите(от където пръска масло) на мен ми трябва за входа който е един. (Защо не продават девет гумички)
Коментар
-
Изчисти с коресилин и намажи внимателно със силикон за гарнитури.За болта,който превърта- направи на струг малко по дълъг.Препоръчвам ти да извадиш всички повдигачи и да ги източиш на менгеме,като сложиш две летви да не ги нараниш,стягаш и отпускаш на няколко пъти.Като запалиш първоначално ще чука,но след 10км. като се напълнят повдигачите всичко ще е точно.Успех.Имам и оборудвана глава с вал,магистрала...само я слагаш на блока стягаш десетте болта и караш,цена 170лв.Успех.
Коментар
-
ilko84 написа:Чак сега се позачетох и да споделя че карам с масло 15X40 total Такова ми сложиха след основния ремонт и вече 5000 км с него.Може ли да е от маслото и ако го сменя дали е възможно да се оправи ?
Коментар
-
ilko84 написа:Чак сега се позачетох и да споделя че карам с масло 15X40 total Такова ми сложиха след основния ремонт и вече 5000 км с него.Може ли да е от маслото и ако го сменя дали е възможно да се оправи ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар