Проблемите ми продължават(мамицата им на тая кола......).Колата пуши БЯЛО колкото повече газ им давам толкова повече пуши....Същевременно , работи като на 3 цилиндъра тресе се , осезаем спад на мощност - сигурен съм , че и разхода е висок..Та какво става , за какво да се приготвя , смених и бензиновият (горивният) филтър , маслото е ново , антифриза е на мах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши и работи неравномерно Пунто 1.1 55магарета
Collapse
X
-
Провери си запалната система-свещи, кабели, бобини. Най-вероятно имаш дефектна бобина и поради това не ти работят един или два цилиндъра. Пушекът е неизгоряла горивна смес. Аз карам същото Пунто, машината е много проста и надеждна, така че не се отчайвай, всичко се лекува лесно по тоя мотор.Dacia Duster 1.6 4WD
-
Антифриза е на мах. както горе казвам , следя го сега ама така съм минал само 50 км. за тях нищо не изгуби а така не мисля да е карам за това не смя да твърдя напълно , че не губи.Свещите опитах да ги сваля ,ама греда позапеклиса , а нямам добър инстромент.Иначе ако цапа свещи какво да очаквам колега?
Коментар
-
С то бял пушак навяваш на пукната гарнитура и навлизане на вода в цилиндрите и от там да е пушака Същото беше при мене ама като погледнах в радиатора нямаше никои , хабеше вода като за световно ... А ти казваш че ти е на макс ... При мене я спука при едно критично изпъване на 2ра след 8000 оборота по един байр>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Upda7e написа:А работата на мотора как беше?Като на трактор - на 2-3 цилиндара или?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Upda7e написа:Свещите са запекли , предният кавал ги е затягал до безбожност , а нямам стабилен инстромент , за това се лутам.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар