при скорост между 80 и 90 км. се чува виене.след като ходих по майстори ми казаха,че проблема е в скоростната кутия - 5-та скорост.смених цялата скоростна кутия.с нея върви по-добре,но това виене този път се чува м/у 70 и 80 км,след подминаването на тази скорост това виене изчезва.виенето не е много силно.казват ми,че може и да е от диференциала.не знам дали е проблем така да карам.,,,а ми предстои дълго пътуване до морето.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странен звук при скорост от 70 до 80 км.
Collapse
X
-
Re: странен звук при скорост от 70 до 80 км.
nikiki написа:при скорост между 80 и 90 км. се чува виене.след като ходих по майстори ми казаха,че проблема е в скоростната кутия - 5-та скорост.смених цялата скоростна кутия.с нея върви по-добре,но това виене този път се чува м/у 70 и 80 км,след подминаването на тази скорост това виене изчезва.виенето не е много силно.казват ми,че може и да е от диференциала.не знам дали е проблем така да карам.,,,а ми предстои дълго пътуване до морето.Fiat Brava 1.2,16в
-
nelegalniq написа:Щом виенето е останало след смяната на кутията се насочи към проверка на лагерите на колелата.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
nikiki написа:при скорост между 80 и 90 км. се чува виене.след като ходих по майстори ми казаха,че проблема е в скоростната кутия - 5-та скорост.смених цялата скоростна кутия.с нея върви по-добре,но това виене този път се чува м/у 70 и 80 км,след подминаването на тази скорост това виене изчезва.виенето не е много силно.казват ми,че може и да е от диференциала.не знам дали е проблем така да карам.,,,а ми предстои дълго пътуване до морето.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
nikiki написа:при скорост между 80 и 90 км. се чува виене.след като ходих по майстори ми казаха,че проблема е в скоростната кутия - 5-та скорост.смених цялата скоростна кутия.с нея върви по-добре,но това виене този път се чува м/у 70 и 80 км,след подминаването на тази скорост това виене изчезва.виенето не е много силно.казват ми,че може и да е от диференциала.не знам дали е проблем така да карам.,,,а ми предстои дълго пътуване до морето.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
тъпото е, че като въртя гумите поотделно откъм скоростната кутия се чува едно и също. т.е. трябва да са и двата лагера, което е съмнително. а мога ли да ги проверя без да свалям полуоските? като ги клатя аксиално имат еднакъв ход - около половин сантиметър. изглежда ми нормално.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар