Здравейте колеги, от известно време имам следния проблем - на пунто МК1 1,2 моно и с газ излизат тапите на блока на мотора. Първоначално реших, че е заради ръжда тъй като колата беше стояла доста време. Сега обаче се повтарят и за по-малко от година време има повторни проблеми. Ако някой има представа какъв може да е проблема нека сподели.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Излизат тапите на двигателя, Пунто МК1 1,2
Collapse
X
-
Ами колега какво да ти кажа: - Голямо налягане на охладителната система - мисля, че е ок като отварям капачката. Маркучите не са твърди, няма мехурчета в казанчето - Прегряване - може и да може, жена я кара все пак. - не работи термостата - ще го сменя профилактично - запушена охладителна система - хм, ами незнам - има си парно през зимата, перката се включва нормално през лятото - или не правилно сложена тапа - и това е вариант, уж с познат ги правихмеЩе започна с промивка на системата и смяна термостат. :D
Коментар
-
tonkata написа:А лепилце за резби ако сложа? Имам едно синьо на локтайт, дали няма да помогне? Или просто следващия път ще си скъся живота като я вадя.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар