Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гаснене при студен двигател Брава 1.6 2000г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма да минеш само с ресетване на бензиновото еку, трябва ти кабел и софтуер и за газовото еку , защото след ресетването е хубаво да си настроиш и ГИ то иначе ефекта се губи.

Коментар

съвети за грешки

Здравейте, благодарение на колегата Alex_RT с ресет и самоадаптация проблемите ми изчезнаха, но бих искал някой по компетентен да ми каже как и защо са се появили следните грешки прикачени във файла, които изчистихме преди ресета.
      Прикачени файлове

Коментар

Колега, имаш ли монтиран емулатор на ланда сондата? Попитай газаджиите за това.
        Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
        Alfa Romeo 147 1.9 jtd
        Alfa Romeo 147 1.9 jtd

Коментар

Прилича на заминал акумулатор.

Коментар

Защо пък акумулатор?!? Не е чисто нов но е използван малко, имам си токове, на -5 градуса въртя за 1-2 секунди и пали веднага?!?Относно емулатор ще попитам, но като е ГИ не би ли трябвало да има?Да споделя, че след като всичко беше ок, днес 1-2 пъти като освободих от скорост оборотите се заиграха малко надолу нагоре и чак тогава се стабилизираха, и 1 път ми угасна следствие на това нещи като намалях и бях освободил от скорост да завия. Това го правеше и преди но постоянно и се наложи да карам с откачен МАП сензор защото тогава нямаше такъв проблем. Това става въпрос на газ, на бензин след адаптацията все още всичко е ОК.Благодаря!

Коментар

След като на бензин колата ти е все още наред СМЕНЯЙ СЕРВИЗА на газаджията !
              Play Golf ,but not drive golf!!!
              Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
              C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Working...
              X