Колеги имам въпрос.....Как да разбера дали съединителят свършва.....четох във форумите, че щом жилото почва да скърца значи съединителя си заминава .Дали е вярно това....Някой ако може да ми обясни малко по подробно....Благодаря предварително....
Спирачната течност е на максимума.....така че някакви идеи за скърцащия педал
Няма оправия и на двете ми коли скърца, а едната е сменяна.
свикваш и караш няма оправия в топло време си скърца ( горната помпа - тази при педала)
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
След смяна на горна помпа на съединителя всичко заспа до лятото, сега новата помпа скърца, а няма и година. На старата беше скъсала пружината, сигурно пружината нещо е проблемна при горната помпа.
ако ги сменяте с чугунени,а не с втора ръка пластмасови няма какво да скърца,все едно да кажеш че спир. цилиндърчета скърцат
Точно с чугунена я смених и то нова. За 40 лв. не бих търсил втора ръка, ако беше нещо от сорта 500 лв. да с удоволствие бих взел от морга. Може нещо спирачната течност да оказва влияние нея не съм е сменял и италяница също едвали би му хрумнало да е смени.
Коментар