Здравейте колеги, малко съм притеснен и имам следното питане.... На скоро смених гарнитура на главата и двигателя беше адски омаслен и вчера я закарах на мивка да го измия, защото положението беше трагично.... След като измиха двигателя колата не иска да се изфорсира.... до 2 - 2.5 оборота и стрелката пада долу... кара се но не е наред, има и метан колата, и пак по същия начин, там започва от налягането да пука... Дайте ми съвет какво да направя или какво да погледна или ако има нещо изгоряло поне да знам какво е, вчера поседя два три часа следобяд на слънце и още прекъсваше, днес ще поседи пак... Можете ли да ми кажете от какво е това?? ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с БРАВО
Collapse
X
-
Колега,с кой мотор си?На 1.6 компа е при двигателя,за другите не знам,може буксата на компа да е влажна и на бобината.А на ниски обороти как е ?Ако си с 1.6 запали на бенз без да даваш газ и я остави да работи около 5минути,изгасяш ,палиш отново на бензин и тръгваш.Моята я лекувах така и се оправи ,но при мен по зле бяха ниските и празния ходFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Колеги, да напиша проблема, надявам се да съм полезен на някой... Буксата за коляновия вал се беше прецакала, нова струва 320 лв. втора употреба - 10лв. Днес целия ден кажи речи с това се занимавах но поне го оправих! На много лошо място е сложена, минава точно зад радиатора през най - голямата дупка дето влиза всичката мръсотия и кирия, и от там зацапване, запушване затруднена работа и накрая проблем.Не е важно каква кола караш,по важно е да те кефи !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар