Здравей колеги, тръгвам си аз тази сутрин за гръцко море, и някъде след Кресна, при подаване на по рязка газ на 5та оборотите се покачват нереално бързо за разлика от скороста. Обаче като набирам плавно проблема го няма. Получава се на всички скорости но е най-изявено на 5-та. Според вас съедивителя ли се обажда или е нещо друго, най-странното е че като се преберах към края на пътуването проблема леко отшумя (но не на 100%) На една права дръпнах до 140 върви но продъня ли педала стрелката прискача 2-300 оборота?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много странен проблем
Collapse
X
-
Много странен проблем
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Re: Много странен проблем
bmahob написа:Здравей колеги, тръгвам си аз тази сутрин за гръцко море, и някъде след Кресна, при подаване на по рязка газ на 5та оборотите се покачват нереално бързо за разлика от скороста. Обаче като набирам плавно проблема го няма. Получава се на всички скорости но е най-изявено на 5-та. Според вас съедивителя ли се обажда или е нещо друго, най-странното е че като се преберах към края на пътуването проблема леко отшумя (но не на 100%) На една права дръпнах до 140 върви но продъня ли педала стрелката прискача 2-300 оборота?!?
-
предлагат ми ЛУк или ВАЛЕО кое да вземаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
LUK-a го взимам от евро07 с отстъпка от 160лв на 130лв, а Валеот съм го намерил на 150лв. Не знам колко е оргинален но управителя на тукашното евро ми е познат. Така че казвайте кой от двата ЛУК-а или ВалеотоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ок утре го взимам :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
в крайна сметка взех АР от Александър ауто с намаление за 120 лв Very На фердовия пише хем АР и отгоре ВалеоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:в крайна сметка взех АР от Александър ауто с намаление за 120 лв Very На фердовия пише хем АР и отгоре ВалеоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
щоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:щоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:bmahob написа:щоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар