колеги имам мн странен проблем миналата година почти цяло лято бензиновата помпа пискаше мн гадно зимата я смених защото казах че от нея не пали колата от раз като е студена и я сменихме но не беше от нея сега новата пак свири така гадно дразнещо,но само лятото като е топло иначе не дайте съвет какво да правя че не ми се дават само пари за нищо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бензиновата помпа свири дразнещо
Collapse
X
-
Това на каква кола е? Преди да запалиш си отвори капачката и виж дали ще издиша и после запали да видим дали ще свири, ако свири имаш клапан на капачката който не работиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: бензиновата помпа свири дразнещо
Nedialkoal написа:колеги имам мн странен проблем миналата година почти цяло лято бензиновата помпа пискаше мн гадно зимата я смених защото казах че от нея не пали колата от раз като е студена и я сменихме но не беше от нея сега новата пак свири така гадно дразнещо,но само лятото като е топло иначе не дайте съвет какво да правя че не ми се дават само пари за нищо>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар