Колеги може да ми е малко глупавичък въпроса, но случайно да имате проблем с придърпване, когато имате 2 или по-малко литра гориво в резервоара?Старото типо нямаше никакви ядове и 100 грама да имаше, а новото как падне под 2 литра горивото и на завой като се разлюшка малко колата и няма ви говоря закво лепене за волана иде реч. Днес реших да отскоча за риба на около 5-6 км. Слагам 5 лева, а имах към 1 литър в резервоара. Отивам там спирам на дигата до реката колата под наклон. После тръгвам да паля, но уви няма шансове не иска да пали. Няма да ви казвам как успях да я върна в хоризонтално положение. В момента в който застана в нормално положение и си запали няма придърпване няма нищо. Вярно, че резервоара не е малък, но съм сменил сигурно 5 вида коли и с тази за първи път виждам такова чудо.И другото което ме изуми беше, че слагам 25 лева минавам 25 км и катеря един доста вирнат байр. Бяха 2 последователни почти 180 градусови завои и на излизане от втория колата пак заглъхна. Нормално ли е при 8-10 литра бензин да го направи това?П.С. При нормално каране на равен път,без завой съм стигал до свършване на горивото без нито едно придърпване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Придърпване на типо 1.6 i.e.
Collapse
X
Реклама
Collapse