Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Придърпване на типо 1.6 i.e.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Придърпване на типо 1.6 i.e.

Колеги може да ми е малко глупавичък въпроса, но случайно да имате проблем с придърпване, когато имате 2 или по-малко литра гориво в резервоара?Старото типо нямаше никакви ядове и 100 грама да имаше, а новото как падне под 2 литра горивото и на завой като се разлюшка малко колата и няма ви говоря закво лепене за волана иде реч. Днес реших да отскоча за риба на около 5-6 км. Слагам 5 лева, а имах към 1 литър в резервоара. Отивам там спирам на дигата до реката колата под наклон. После тръгвам да паля, но уви няма шансове не иска да пали. Няма да ви казвам как успях да я върна в хоризонтално положение. В момента в който застана в нормално положение и си запали няма придърпване няма нищо. Вярно, че резервоара не е малък, но съм сменил сигурно 5 вида коли и с тази за първи път виждам такова чудо.И другото което ме изуми беше, че слагам 25 лева минавам 25 км и катеря един доста вирнат байр. Бяха 2 последователни почти 180 градусови завои и на излизане от втория колата пак заглъхна. Нормално ли е при 8-10 литра бензин да го направи това?П.С. При нормално каране на равен път,без завой съм стигал до свършване на горивото без нито едно придърпване.
Working...
X