Здравейте колеги собственик съм на Пунто 2000 г 1.2 мотор.Като го купих съвсем скоро смених кабели ,свещи, ремъци, филтри. Колата има следния проблем като подам газ и се замисля преди да дръпне оборотомера нагоре, даже леко минава надолу стрелката .Водих я в един сервиз където съм доволен как работят и не откриха проблем.Това не ми се струва нормално и сложих и добавка за дюзи ефект никакъв. На всичкото отгоре днес на извънградско нормално каране ми даде разход 8.Моля помогнете отчаях се от тази кола вече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 60к.с висок разход
Collapse
X
-
Re: Пунто 1.2 60к.с висок разход
bobit94 написа:Здравейте колеги собственик съм на Пунто 2000 г 1.2 мотор.Като го купих съвсем скоро смених кабели ,свещи, ремъци, филтри. Колата има следния проблем като подам газ и се замисля преди да дръпне оборотомера нагоре, даже леко минава надолу стрелката .Водих я в един сервиз където съм доволен как работят и не откриха проблем.Това не ми се струва нормално и сложих и добавка за дюзи ефект никакъв. На всичкото отгоре днес на извънградско нормално каране ми даде разход 8.Моля помогнете отчаях се от тази кола вече.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
90-120 със 1 човек .а иначе откакто я имам разхода е прекрасен в града 10 , извънградско нали ви казвам за пръв път я изкарвам 8 .Съжалявам , но ми се струва адски много за 60 коня предишната ми кола беше пак 60 коня ама разхода в града беше 8 . Иначе на връщане се бях вбесил о разхода и реших да видя колко може да вдигне 160 повече не иска
Коментар
-
bobit94 написа:90-120 със 1 човек .а иначе откакто я имам разхода е прекрасен в града 10 , извънградско нали ви казвам за пръв път я изкарвам 8 .Съжалявам , но ми се струва адски много за 60 коня предишната ми кола беше пак 60 коня ама разхода в града беше 8 . Иначе на връщане се бях вбесил о разхода и реших да видя колко може да вдигне 160 повече не искаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Колега относно показанията на стрелката на оборотомера , когато си сменях таблото и си слагах такова с оборотомер ... нарврях 2 дидода при бобините и от тях взех сигнал , но забелязах ,че като диодите са блиско до бобините прави точно това , забожда на долу и после скача нагоре .Преместих връзката извън кутията на бобините и се оправи. В то ред на мисли ако твоя кабел за обортомера минава блиско до кабел за свещи или бобините може да прави това ... Попринцип при тебе сигнала е от ECUto , но при мен не се получи и го хванах от ниско волтовата част на 2те бобини с 2 диода зада не се връща сигнал назад към бобините ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
bobit94 написа:надали колега тя освен че оборотомера и играе и се замисля преди да поеме газ>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колеги отидох на диагностика в оторизиран сервиз, одраха ми кожата и ми казаха нищо и няма клапаните са за регулиране.Естествено на път за вкъщи ,се развали почн да гасне и при подаване на газ стрелката за оборотите да бие към 0 и гасне не иска да запали ,но като истине няма проблеми и след това пак гасне няккави предположения.Проблема се засълбочава с тази кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар