Здравейте колеги карам Пунто 1.2 16в 2001 преди време имах проблем на пътя с генерацията и тъй като се пригрбрах късно и беше събота работеше само един ауспухджия, който си направи заварката и сичко ок , обаче ми светна лампата за проблем по мотора закарах си колата при Александър ауто на диагностика момчетата опраиха работата и казаха че ламбдата е давала грешка. Та същинският ми въпрос е тъй като лампата светна пак може ли ламбда сондата да дава грешка от куца заварка на генерацията. Заварката беше при метака връзка.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа за проблем по мотора свети
Collapse
X
-
офф и като ги знам в александър ауто колко са добри лошо ми става според мене само са ти изчистили грешката и са те пуснали на парзалката да не говоря как се счупи преди години един мотор след основен правен при тях ... ама това е друга тема смени диагностика и ще се оправишPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:офф и като ги знам в александър ауто колко са добри лошо ми става според мене само са ти изчистили грешката и са те пуснали на парзалката ......смени диагностика и ще се оправишКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:WhitePower написа:офф и като ги знам в александър ауто колко са добри лошо ми става според мене само са ти изчистили грешката и са те пуснали на парзалката ......смени диагностика и ще се оправишШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар