Подмених си кабелите с нови ... оригинални магнет марели за 1.1 пунто но се загледах ,че прескачат пак искри на тамно , взех си и нови свещи ама немога да развия старите ... След смяната на свещите ще престанат ли да прескачат искри или ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна с нови кабели и пак прескачат искри
Collapse
X
-
и на мене кабелите просветваха от там смених....магнети марели, тесла, жанмор от АХМ-а и накрая бош /при всички едно и също /свещите бяха Денсо, Беру и Бош с холограмка с които съм до момента. Просто оставих така нещата, колати си работи и не прекъсва.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Опитал съм ги всички марки почти..С кабели магнет "умреллли" ми изгоря бубина светеха по цялата дължина като луминисцента лампа(оказа се нулево съпротивление на кабелите.хаха).С тесла вечерта двигателя беше като в дискотека(цветомузика)пак светлина по цялата дължина..От 6 години съм с шампион няма ядове..И са здрави кабелите(държат на измъкване)..За разлика от свещите им са добре...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Еми те магнет умрели никога не са могли да правят кабели (както и много други неща не умеят, ама.. съдба). Що не се слагат пръвично в колите.. щото са боклук. Виж какво могат да предложат Алекс. Ауто като оригинални кабели. Те май продават най-добрите ментета от всички."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:От къде ги купуваш?Power Under Pressure
Коментар
-
Друг вариант за кабели е на Kerr Nelson. Когато литнат моите съм метнал око на тези - http://www.ebay.co.uk/itm/K1-Perform...ht_2554wt_1396Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар