Здравейте,колеги имам FIAT BRAVA 1,4като я запаля сутрин на бензин, започва да прекъсва и изкарва черен пушек.Няма мощност,понякога когато загрее се оправя и работи много добре,а на газ няма никакви проблеми работи много добре.Ако някой знае решение на проблема да помага,ще ви бъда много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT BRAVA 1,4 прекъсва и пуши на бензин
Collapse
X
-
Re: FIAT BRAVA 1,4 прекъсва и пуши на бензин
dren4o написа:Здравейте,колеги имам FIAT BRAVA 1,4като я запаля сутрин на бензин, започва да прекъсва и изкарва черен пушек.Няма мощност,понякога когато загрее се оправя и работи много добре,а н а газ няма никакви проблеми работи много добре.Ако някой знае решение на проблема да помага,ще ви бъда много благодарен.niksan Fiat Brava 1.4 12v
Коментар
-
Николай Илиев написа:dren4o написа:Здравейте,колеги имам FIAT BRAVA 1,4като я запаля сутрин на бензин, започва да прекъсва и изкарва черен пушек.Няма мощност,понякога когато загрее се оправя и работи много добре,а н а газ няма никакви проблеми работи много добре.Ако някой знае решение на проблема да помага,ще ви бъда много благодарен.Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
KRASI CVETKOV написа:Николай Илиев написа:dren4o написа:Здравейте,колеги имам FIAT BRAVA 1,4като я запаля сутрин на бензин, започва да прекъсва и изкарва черен пушек.Няма мощност,понякога когато загрее се оправя и работи много добре,а н а газ няма никакви проблеми работи много добре.Ако някой знае решение на проблема да помага,ще ви бъда много благодарен.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар