Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitkosoft написа:
    аз наскоро си смених моя на браво 1.4 сложих Valeo - френско...на кутията и по дисковете пише made in france. Взех го за 190 лева със отстъпка от магазин за авточасти в Сливен(работиха с нас като работих преди в една фирма) и ми правят отстъпки винаги Вече около 2000км съм минал няма никакви проблеми. Педала стана много мек отделя си идеално..не тресе...Майстрорчето каза , че с тоя съединител ще хвърля колата
    Ами на тези автомобили първоначално са излезли с валео, ауди цялата серия излизат с валео ситроен цялата серия (това са пежа и други техни...) рено са с валео
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Моя беше LUK начално монтиран и с такъв го смених. Няма правило какъв ще монтират. Слагат каквото имат. Може да е LUK, Valeo, AP...
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Този, който си купих от axm-auto трябва да си е оригинано Валео нали? Пише си mafe in france.
        един за всички и всичко пак за мен!
        Fiat Bravo 1.6 16v GT '99

Коментар

Да не отварям нова тема, и на мен ми предстои смяна на съединител.. Виждам три марки се коментират най-много, Valeo , Sachs , Luk. Какви са коментарите за по-неизвестните марки, днеска питах информативно, имаха някакъв комплект за 130лв, друг за 170, трети за 250.. Питам защото съм зле с парите, и бих бил доволен ако отделя по-малка сума.Какъв ще ми препоръчате колеги? Brava 1.6 16V
          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Crash73 написа:
            Да не отварям нова тема, и на мен ми предстои смяна на съединител.. Виждам три марки се коментират най-много, Valeo , Sachs , Luk. Какви са коментарите за по-неизвестните марки, днеска питах информативно, имаха някакъв комплект за 130лв, друг за 170, трети за 250.. Питам защото съм зле с парите, и бих бил доволен ако отделя по-малка сума.Какъв ще ми препоръчате колеги? Brava 1.6 16V
            Щом си зле с парите, ако ти е здрав притискателя, купи си лагер и си накови феродо - ще изкара повече от евтинийките. Ако не ти харесва този вариант, купи си Валео.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
            X