Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съединител браво

Пред смяна на съединител съм и искам да попитам какъв да си купя. В сайта на AXM AUTO най-скъпият е някакъв, който пише, че е произведен от FIAT, него ли е най-добре да взема или Valeo ?!
    един за всички и всичко пак за мен!
    Fiat Bravo 1.6 16v GT '99

Sachs или Luk е моето предложение.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

LUK това е. преди да го смените сравнете двата съединителя дали са еднакви.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Това като най-добро съотношение цена-качество, или са най-надежни? Мен ме интересува кой е най-качествен, без значение цената.

Коментар

Valeo са прекрасни. Ако искаш да дадеш повече пари - SACSH, ако не е мента е чудесен съединител - здрав!
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Ако съдим,че колата на колегата е от подписа,при мен в магазина sachs е по-евтин от Валеото с 4лв.

Коментар

А за този http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=4&show=1 нищо не казахте, това оригинален на на фиат ли е?

Коментар

rocketsh0e написа:
                А за този http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=4&show=1 нищо не казахте, това оригинален на на фиат ли е?
                Напротив, Synthy ти е казал точно за този съединител. И като купеваш Валео ако решиш да е такъв гледай да правен в Турция а не в Корея. А и тая цена е малко по висока от тази на моя ЛЮК. което е малко странно. И още един съвет, вземи си талона с теб че се сещам за три модификации на тоя двигател.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Карам с LUK и не съм доволен, мекичак е но демпферните пружини са му много меки и има неприятни вибрации при пускане на съединителя (дори и плавно пускане) смених старото валео понеже ми се наложи смяна на водна тапа зад маховика и така и така бях свалил кутията........... Вземи си валео няма да съжаляваш (зелената опаковка) Закс са много твърди (амортисьорите им са некачествени)
                  мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Така ще направя, ще взема Valeo тези дни, благодаря много!

Коментар

S_BANKOV написа:
                      rocketsh0e написа:
                      Напротив, Synthy ти е казал точно за този съединител. И като купеваш Валео ако решиш да е такъв гледай да правен в Турция а не в Корея. А и тая цена е малко по висока от тази на моя ЛЮК. което е малко странно. И още един съвет, вземи си талона с теб че се сещам за три модификации на тоя двигател.
                      За ино и шес маторя Валеото е правено във Франция(поне всички,които са ми карали в магазина са били френски)

Коментар

Да аз утре ще вземам Валео от AXM-AUTO, на което също пише made in france

Коментар

ivailo rachev написа:
                          S_BANKOV написа:
                          rocketsh0e написа:
                          За ино и шес маторя Валеото е правено във Франция(поне всички,които са ми карали в магазина са били френски)
                          Сигурен ли си, че са френски?
                          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Да аз съм абсолютно сигурен,защото нашата фирма е вносител на марката Валео и ми е ясно кое от къде е.Примерно за ЖТД-то е турски,а за 1.6 е френски и наистина идва от Франция.

Коментар

аз наскоро си смених моя на браво 1.4 сложих Valeo - френско...на кутията и по дисковете пише made in france. Взех го за 190 лева със отстъпка от магазин за авточасти в Сливен(работиха с нас като работих преди в една фирма) и ми правят отстъпки винаги Вече около 2000км съм минал няма никакви проблеми. Педала стана много мек отделя си идеално..не тресе...Майстрорчето каза , че с тоя съединител ще хвърля колата
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
                              X