Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекусва на високи обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прекусва на високи обороти

Здравейте колега от днес съм нов собственик на браво 1.8 16в и до преди малко ходих на Бояна да пробвам как въври и на 4-та му направих 170 като до 130 без проблем и от 140км до 170 почва да губи обороти и глъхне от какво може да е..Утре ще сменя бензиновия филтър и ще видя как е.Ако знаете от какво може да е казвайте... мерси предварително :P
    Bravo 1.8 16v Gt

от 100 неща, закачи я на диагностика и ще си покаже. пп към 22:00ч ти ли беше паркирал напречно на вратата на ОМВ -то, черно браво.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      от 100 неща, закачи я на диагностика и ще си покаже. пп към 22:00ч ти ли беше паркирал напречно на вратата на ОМВ -то, черно браво.
      Не съм бил аз :P а забелязах че това ми го прави само когато я ръчкам и точно след 140км ...
      Bravo 1.8 16v Gt

Коментар

А като даваш на контакт светва ли и после да гасне лампата с форма на дюза?Може да е от много неща, трябва си диагностика.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

като дам на контакт ми свети всичко и като запаля всичко спира да свети :P
          Bravo 1.8 16v Gt

Коментар

S_BANKOV написа:
            А като даваш на контакт светва ли и после да гасне лампата с форма на дюза?Може да е от много неща, трябва си диагностика.
            тва не е критерии , нагледал съм се на какво ли е на правени табла да се върже към маслото , или към абс-а .....щом е нов собсвеник значи стария е оставил проблема нерешен
            Power Under Pressure

Коментар

Някой ще идва ли В четвъртък в пицария Дон Вито да дойда да го погледнете и да си кажете мнението :P
              Bravo 1.8 16v Gt

Коментар

matev18 написа:
                Някой ще идва ли В четвъртък в пицария Дон Вито да дойда да го погледнете и да си кажете мнението :P
                мен не ме гледай аз по събирания на фиат форума не ходя
                Power Under Pressure

Коментар

Колата се оправи ... имал съм боклуци в резервоара :P мерси на всичко озовали за помощ
                  Bravo 1.8 16v Gt

Коментар

Working...
                  X