Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Давене при студен двигател пунто 1.2 16 мк2 2002г?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Давене при студен двигател пунто 1.2 16 мк2 2002г?

Здравейте колеги!имам следният проблем.Сутрин като запаля двигателя колата ми се дави леко и не работо много добре.леко тресе двигателя и сместа ми е или не достатъчна,или много .идея нямям.мирише на не добре изгорял бензин.няколко пъти ми и гастне.но като загрее няма проблем.дюзите не съм ги чистил никога.свещи,и кабели за чисто нови!като че ли колата ми е и малко куца.някой да ме посаветва какво да направя?сондите ги проверих на стенд казаха че работят!ще съм благодарен за помощ.
    карам фиат пунто 1.2 16 спортинг 2002г

re

имах подобен проблем. решението се оказа добавка за почистване на дюзи. колата се кара основно на газ след 300 км на бензин по магистрапата и добавката в резервоара досадния проблем изчезна.
    ex. Fiat Punto ELX '97
    176A8.000 LPG BRC
    -----------------------

Коментар

Re: re

biserb написа:
      имах подобен проблем. решението се оказа добавка за почистване на дюзи. колата се кара основно на газ след 300 км на бензин по магистрапата и добавката в резервоара досадния проблем изчезна.
      Ще пробвам с добавка!а каква ще ми препоръчаш?

Коментар

Редикс върши чудесна работа. А ако решиш да ги сваляш в саътовете за видеосподеляне има безброй клипове как се чистят дюзи в домашни условия.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Редикс върши чудесна работа. А ако решиш да ги сваляш в саътовете за видеосподеляне има безброй клипове как се чистят дюзи в домашни условия.
          Ще съм благодарен ако ми кажете някой сайт или линк каде да видя как се свалят.мисля да се опитам сам да ги почистя.имам ултра звук.че пишман от майстори вече!

Коментар

В бокс или Ютюп
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              В бокс или Ютюп
              А дали има някъде ръководство как да ги сваля?оглегах ги ,имам някъква идея но все пак ако има каде да се види ще е по добре

Коментар

колега ако тисе оправи от почистване на дюзите пиши че и аз съм със същия преблем

Коментар

Закачи колата на диагностика и виж температурния датчик какво ти показва когато е студена колата.И когато е топла.

Коментар

dogydog написа:
                    колега ако тисе оправи от почистване на дюзите пиши че и аз съм със същия преблем
                    Вчера свалих дюзите.много лесно се свалят.сложих ги в ултразвук с препарат меглю.не можах да ги изчистя повече от 5 мин.понеже тъпият ултра звук ми изгоря :D ,но от направеното за това време колата сега работи перфектно.не ми тресе,държи и оборотите.тези дни пак ще ги сваля за да ги изчистя на друго място още малко но мисля че си струва.сега колата е ок!оправих си проблема който не ми даваше мира!

Коментар

Working...
                    X