Здравейте колеги!имам следният проблем.Сутрин като запаля двигателя колата ми се дави леко и не работо много добре.леко тресе двигателя и сместа ми е или не достатъчна,или много .идея нямям.мирише на не добре изгорял бензин.няколко пъти ми и гастне.но като загрее няма проблем.дюзите не съм ги чистил никога.свещи,и кабели за чисто нови!като че ли колата ми е и малко куца.някой да ме посаветва какво да направя?сондите ги проверих на стенд казаха че работят!ще съм благодарен за помощ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давене при студен двигател пунто 1.2 16 мк2 2002г?
Collapse
X
-
Re: re
biserb написа:имах подобен проблем. решението се оказа добавка за почистване на дюзи. колата се кара основно на газ след 300 км на бензин по магистрапата и добавката в резервоара досадния проблем изчезна.карам фиат пунто 1.2 16 спортинг 2002г
Коментар
-
S_BANKOV написа:Редикс върши чудесна работа. А ако решиш да ги сваляш в саътовете за видеосподеляне има безброй клипове как се чистят дюзи в домашни условия.карам фиат пунто 1.2 16 спортинг 2002г
Коментар
-
dogydog написа:колега ако тисе оправи от почистване на дюзите пиши че и аз съм със същия преблемкарам фиат пунто 1.2 16 спортинг 2002г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар