Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на свещите на браво 1.8 16 в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна на свещите на браво 1.8 16 в

колеги днес смених свещите на фиата браво 115 16 в сложих свещи на беру с 2 електрода по каталога за този мотор на браво убедиха ме че са по добри от разни бошове шампиони и дори от НЖК човека ми е доверен няма да ме излъже старите свещи за моя изненада бяха с 4 електрода предишния собственик незнам какво е правил старите са с оранжев цвят на горния електрод това нормално ли е между жълто и оранжево

цвета не е ли повече към кремаво отколкото към оранжево. според мен са работили добре
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

да някакво като кремаво е или сиво с оранжев отенак незнам как да го нарека

Коментар

Re: смяна на свещите на браво 1.8 16 в

mehanoveca написа:
        убедиха ме че са по добри от разни бошове шампиони и дори от НЖК
        По-добри са пич, сигурен съм, че ще усетиш поне няколко коня разлика и колата ще стане доста по-пъргава, да не говорим, че двигателят ще мърка и разходът ти ще падне с няколко литра.

Коментар

rotdot написа:
          mehanoveca написа:
          убедиха ме че са по добри от разни бошове шампиони и дори от НЖК
          По-добри са пич, сигурен съм, че ще усетиш поне няколко коня разлика и колата ще стане доста по-пъргава, да не говорим, че двигателят ще мърка и разходът ти ще падне с няколко литра.
          това като ирония ли да го разбирам :D старите които свалих с 4 електрода пак бяха беру по каталог нали са с 2 електрода а пък в amx-auto са с 3 по каталог

Коментар

ето така изглежда старата свещ добре ли е малко е размазано но цвета на електрода се вижда http://mehanoveca.snimka.bg/automobi...00919.27423515

Коментар

Щом са керемидени са перфектни 6+виж тук
              FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
              FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Аз пък си мисля че колата е работила с богата смес.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Снимката е твърде размазана за да се направят изводи! Доста детайли се гледат!
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                  X