Интересуват ме показанията на мултицет при закачане за буксата на инжкетора на Пунто 1.1 , при подаване на контакт и при запалване. В миливолтове или Волтове трябва да са ?И какво показва зада замеря моето , и да знам къде да търся порблема в Инжектора или в импулсите към инжектора ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да ми каже какви показания показва инжектора на 1.1
Collapse
X
-
emzo написа:Инжектора трябва да е показва от 1-3Ома, напрежението не е дадено колко, трябва да е.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
На мойто браво 1.6 16 дава импулси 4 ms като ECU има 4 изхода отворен дрейн. Подава +12 на единия край на всичките дюзи и бие маси на всяка поотделно. Напрежението отскача до 60 V. При пълната инжекция честотата на ипулсите зависи от оборотите, при теб мисля че не зависи (за моното) и импулсите са с някаква по-голяма честота. Ако намаш осцилоскоп закачи една телефонна слушалка към компа и чуй дали свири.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Не трябва да вадиш буксата а трябва да работи колата иначе почти веднага ще стане друго . Така няма да се ориентираш правилно с обикновен уред.Палиш колата и виждаш как се впръсква бензина .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
slav4o_vt написа:Компютъра ме съмнява да проверява дали има товар, по-скоро ще отчете крайно бедна смес от ламбдата. Ще даде че е повредена сигурно. Но както и да е. Като е проблем, може да се забият карфици в проводниците. Така няма да ги развалиш, а ще мериш докато работи както си му е реда>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:V трябва да са едни и същи а времето за отваряне да е различно което с обикновен уред няма как да засечеш като подадеш +/- за кратко на дюзата- инжектора трябва леко да се чува/ като реле/.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар