Колеги темпрата ми е 1.6моно 75коня....колата е с обикновенна газова и на бензин разхода и е 10/100 каране до 2500об..без д асе гони. разхода е смесен..не е в София.. няма свефари и задръствания...на газ разхода е 15-16/100...колата работи много добре ,а и забелязах че на таблото свети нещо като инжекция? каква е причината за разхода? ..не е ходила на диагностика
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разход на темпра 1.6
Collapse
X
-
Предишната ми кола беше същата, само на бензин. По едно време / около 2 години след закупуването/ми качи разхода с около 1,5-2 л на 100 без никакви други симптоми - вървеше си като преди, палеше нормално, двигателят работеше равномерно. Сед смяна на ламбдата разхода си спадна до обичайните нива.Fiat Marea 1,6 16V 1998
Lancia Y 1.2 8v 1997
Fiat Tempra 1.6 1991
Коментар
-
nikolay nikolov написа:Предишната ми кола беше същата, само на бензин. По едно време / около 2 години след закупуването/ми качи разхода с около 1,5-2 л на 100 без никакви други симптоми - вървеше си като преди, палеше нормално, двигателят работеше равномерно. Сед смяна на ламбдата разхода си спадна до обичайните нива.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар