Интересува ме колко трябва да е аванса на 1.8 мотор 131p.s. на празен ход, отворил термостат (ако има значение).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Spark Advance на 1.8 мотор 131p.s.
Collapse
X
-
emzo написа:10градуса ми е, толкоз е и в менюала на Браво 1.8ADVANCE ON ENGINEWith engine idling (850±50/min) 10° ± 5°Въпроса е дали и на моя мотор е толкоз. Иначе е почти постоянен на празен ход, да мърда с 1гр.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
rotdot
emzo написа:Само дето не знам дали вариатора е активен на празен ход.
Коментар
-
emzo написа:Стило 1.8 го изключих тотално, че поне има елеарн за него.Стилото има ли баланс валове ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Ще позволите да се включа. Първо да уточня, че не съм съвсем наясно с този мотор, но имам приятел с Либра 1.8 - 131 к.с. с пластмасови колектори. Той имаше проблеми с вариатора и от това на студена кола при запалване тракаше като дизел. После се оправяше, така че мисля вариатора работи и на празен ход.
Коментар
-
Трака заради студеното масло. Рокамбол имаше тема за смяна на вариатор в италауто форумаама не мога да я намеря. Там може и да има нещо интересно по въпроса.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
тц, вариатора на ПХ не работи. Включва се след 4000 оборота доколкото си спомням (поне на дедрата е така, много е вероятно и на либрата, тъй като май са с еднакъв мотор)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар