Здравейте, от известно време наблюдавам загуби на масло около 1л на 5-6000км. На колата е правен основен ремонт преди 80-90 000. Имам теч някъде около водното помпо, но не прави локва, само омаслява. По принцип карам спортно високи обороти над 3000. Карам с 15/40 /но при всички масла го има разхода. Колата не припушва, върви добре , компресията мисла че ми беше около 10. Колата върви както казах реже се до 6500 об с 4 човеке без проблем вдига 160 на километраш на газ. Според вас каква е причината?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загуба на масло
Collapse
X
-
Загуба на масло
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Сегменти...... или гумичкиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
........ знам и маслото и газта ... Но е малко трудно количката върви като оса сама си иска 110-120 , на магистрала 120-130 /На люлин на правата навлизани 160по скоро според вас дали са гумички /да пробвам смяна без демонтаж на главата/
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Аспуха е на годините на колата, има черно/но може да е от предходни години, сега като взема с пръсти има черно но не се мажеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар