не ми играят оборотите а като смених скъсания маркуч и дросела ми се видя доста чист сигорно реве за свещи колата мога ли да сложа иридиеви или да си сложа НЖК дето са си от книжката на колата
Все тая, ако имаш пари за иридиеви слагай разлика няма да усетиш.Ако ще чистиш дросела се прави с ацетон или нещо подобно. Видях че си питал за меглио, по добре недей с него.А колко е чист ще разбереш като почнеш да го чистиш
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Чисти се с бензин или чист спирт, да няма нищо мазно.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Кореселин също става, и след това се пръска с обезмаслител за накладки (например) и се оставя да изсъхне. В никакъв случай меглио, щото после има едно плакнене...
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
колеги изчистих дросела които не беше мръсен много малко имаше друго сега ми прави впечатление или е от жилото или нещо има проблем по самия дросел като дам газ и като пусна понякога по бавно затваря клапана и не докраи даржи ми 1000 оборота а е настроена на 800 на празен ход това го прави само понякога да напомня че там от кадето се регулира жилото ми е прекършено на 2 и е залепено с лепенка да не ми прави от там мизерии с оборотите савместим ли е дросела от браво 1.8 16 в обаче 1995 година моето е 1999 година като ги гледам са еднакви а го имам перфектен от 1995
Оборотите ти зависят от полужението на дросела ако има отклонение дори и 5-10 гардуса ще окаже влияние на оборотите. Надявам се че си адаптирал после колата. И вземи ги смени това жило, не е една торба с пари, можеш да ползваш и втора употреба.Почисти ли картерната вентилация, щото ако не си все едно не си чистил дросела
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
колеги изчистих дросела които не беше мръсен много малко имаше друго сега ми прави впечатление или е от жилото или нещо има проблем по самия дросел като дам газ и като пусна понякога по бавно затваря клапана и не докраи даржи ми 1000 оборота а е настроена на 800 на празен ход това го прави само понякога да напомня че там от кадето се регулира жилото ми е прекършено на 2 и е залепено с лепенка да не ми прави от там мизерии с оборотите савместим ли е дросела от браво 1.8 16 в обаче 1995 година моето е 1999 година като ги гледам са еднакви а го имам перфектен от 1995
Коментар