Здравейте имам един проблем които се появи наскоро а колата я карам от 2 год .. Значи проблема е такъв : паля рано сутрин на студен мотор и оборотите се вдигат до 1300-1400 което е нормално но веднага след като почнат да спадат на 1000 от мотора изведнъж се чува много гаден звук ... Чува се силно удари на желязо в желязо като подчетавам чува се много силно блъскане на желязо и като подам леко гас все едно нищо не е било и мотора започва да работи прекрасно .. Ако запаля колата и не я чакам да позагрее на място и тръгна да я карам проблема не го прави .. Та не смея да я оставя като почне да блъска така и веднага и подавам гас щото ако я оставя да видя кво ще стане може да се случи нещо по лошо .. Искам съвети от какво може да е този проблем ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 2000г
Collapse
X
-
Xtreme_Style написа:маслото е сменено преди 3000 хил км .. и е супер лампата за маслото не свети изобщо .. Датчик за маслото нямам (имам предвид за налягане ,температура и т.н.)Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Да си свалял картер по някакъв повод че това много ми прилича на проблем с маслената помпа или смукателя. Най вероятно не може да качи като хората масло.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар