Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

има ли разлики в жилата на съединителя при Bravo 1.8 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има ли разлики в жилата на съединителя при Bravo 1.8 16V

Здравейте,предстои ми смяна на жилото на съединителя,тъй като се скъса.Интересува ме има ли разлики във жилата на Bravo 1.8 във годините на произвидство.И ако има разлика то взаимозаменяеми ли са.Колата ми е браво 1.8 16V,модела без климатик и АБС.Благодаря предварително на отговорилите.
    bravo 1.8 16V +

Аз съм чувал за два вида - обикновенното жило от порядъка на 17-18 лв... и веднъж на един приятел му сменяха жилото но неговото беше някакво жило с нещо си за АБС ... което му струваше 30 лв. Щом нямаш АБС ти би трябвало да е обикновенното. А в годините едва ли има. Но не съм сигурен.
    Punto HGT

Коментар

kanuista написа:
      Аз съм чувал за два вида - обикновенното жило от порядъка на 17-18 лв... и веднъж на един приятел му сменяха жилото но неговото беше някакво жило с нещо си за АБС ... което му струваше 30 лв. Щом нямаш АБС ти би трябвало да е обикновенното. А в годините едва ли има. Но не съм сигурен.
      И аз днес останах с такова впечатление след ровене в сайтовете за авто части.Вече съм поръчал жило,което е това със нещото си за АБС-а,въпреки,че аз нямам АБС,просто такова ми изпадна.В четвъртък ще пиша дали всичко е наред,тогава ще се монтира.Като измерваме кожуха на жилата външно от шайба до шайба няма разлика,предполагам ще си пасне както трябва да бъде. : )
      bravo 1.8 16V +

Коментар

Щом няма разлика би трябвало и проблем да нямаш... !
        Punto HGT

Коментар

Жилото пасна безупречно!Занапред,ако някой стои пред тази дилема да не се двоуми,а да действа смело.
          bravo 1.8 16V +

Коментар

Working...
          X