Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Marea 1.6 - непоносимо придърпване при 90 км и max speed 140

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    nedialk00 написа:
    наместваш белега на маховика да е на 0 градуса, и слагаш петите, ако влизат, значи е ОК всичко
    Точно така ми обясни и един майстор.Ходих на диагностика днес, компютъра нищо не откри. Налягането на бензиновата помпа е 3 бара, 90% проблемът е "запушени дюзи"Само, че за сега нямам излишни 110 пари за почистването им, и ще се примиря с придърпването. PS - в сервиза срещнах Трабант с турбобензинов двигател от lancia delta, ама не се съгласиха за бартер :D :DБлагодаря за отговорите

    Коментар


      #17
      Щом нямаш 110лв. за почистване пробвай с добавка първо,която ще е около 11-12лв.Аз имах подобен проблем,само че като беше студена не можеше да се изфорсира и първо забиваше след това качва оборот,като загрее се пооправяше.Първо си мислех,че е температурен датчик,смених го,но не се оправи и пробвах първо с добавка и първите километри никаква разлика,след 70-тия километър колата започна да се държи по друг начин(не е тя)сега е много добре.Много съм доволен от добавка конкретна марка,ако искаш пиши на лични да ти кажа коя е за да не правя реклама.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

      Коментар


        #18
        Пиши да видим марката на тази добавка. Толкова теми има по въпроса с конкретни добавки и за този двигател точно проблема си е обективен с дюзите. Ще е полезно да видим коя е свършила няква работа.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

        Коментар


          #19
          Марката е Granville,модела е 10k boost.Пускам снимка на шишенцето,не искам да правя реклама,но аз съм изключително доволен от ползата на тази добавка.
          Прикачени файлове
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

          Коментар


            #20
            100 000 km карам на газ, чистих дюзи преди 30 000 и то без да има никаква нужда,колата си вървеше повече от добре , но имах малки проблеми с паленето на колата когато е топла, но в крайна сметка ми взеха парите.Наливах всякакви бози в резервоара-без резултат. Първата ти грешка е че си с обикновенна газова-от там идват всички проблеми. Не си давай парите на вятъра а пробвай с друг компютър да видиш как ще е колата! Направи диагностика! Колата ми сега е добре, дюзи за такова малко време не се запушват от каране на газ.
            Play Golf ,but not drive golf!!!
            Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
            C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

            Коментар

            Working...
            X