nedialk00 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea 1.6 - непоносимо придърпване при 90 км и max speed 140
Collapse
X
-
-
Щом нямаш 110лв. за почистване пробвай с добавка първо,която ще е около 11-12лв.Аз имах подобен проблем,само че като беше студена не можеше да се изфорсира и първо забиваше след това качва оборот,като загрее се пооправяше.Първо си мислех,че е температурен датчик,смених го,но не се оправи и пробвах първо с добавка и първите километри никаква разлика,след 70-тия километър колата започна да се държи по друг начин(не е тя)сега е много добре.Много съм доволен от добавка конкретна марка,ако искаш пиши на лични да ти кажа коя е за да не правя реклама.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
100 000 km карам на газ, чистих дюзи преди 30 000 и то без да има никаква нужда,колата си вървеше повече от добре , но имах малки проблеми с паленето на колата когато е топла, но в крайна сметка ми взеха парите.Наливах всякакви бози в резервоара-без резултат. Първата ти грешка е че си с обикновенна газова-от там идват всички проблеми. Не си давай парите на вятъра а пробвай с друг компютър да видиш как ще е колата! Направи диагностика! Колата ми сега е добре, дюзи за такова малко време не се запушват от каране на газ.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар