здравеите имам пунто 1.2 8В 2000г. като го запаля на ниски мотора леко претриса като му подавам по малко гас се форсирва катомодам рязко газ несе форсирва за запо4ва да заглахва и гасне сащо така катоя поткарам и няма мощност и мирияе на соров не изгорял бензин смених кабели свещи,дросела,прегледах цетката в резервара и незнам ве4е от какво е помогнете моля!!!!!!!!!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с фиат пунто 1.2 8В 2000г.
Collapse
X
-
Re: проблем с фиат пунто 1.2 8В 2000г.
dambo882 написа:здравеите имам пунто 1.2 8В 2000г. като го запаля на ниски мотора леко претриса като му подавам по малко гас се форсирва катомодам рязко газ несе форсирва за запо4ва да заглахва и гасне сащо така катоя поткарам и няма мощност и мирияе на соров не изгорял бензин смених кабели свещи,дросела,прегледах цетката в резервара и незнам ве4е от какво е помогнете моля!!!!!!!!!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
И нащо пунто глъхне като му подам рязко. На празен ход и палене не притриса, но при каране реагира много бавно като му подам рязко газ. При плавно ускорение е добре. Не знам дали съм прав но по това което съм чел е работата отива на бавна "ленива" ламбда сонда. Някак си докато се усети, че има много въздух и изведнъж увеличава горивото. Много неприятно се едно караш турбо дизел и чакаш да ти завърти турбината
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар