Колеги здравейте ) Да ви питам някой сблъсквал л исе е с проблем с маслената помпа и дали трябва да се разкачва и картера за да се види маслената помпа дали е отишла ?
Свети лампата за маслото , явно губи налягане , има теч до лявото колело , където е маслената помпа , но не мога да разбера дали е от нея или от семеринг , утре ще я давам на майстор и той вика ако е много разглабяне ,че не м усе занимава.
капака на картера задължително ще се маха, пък коляновия вал дали трябва да се вади не съм сигурен, но според мен би трябвало маслената помпа да се демонтира без да се сваля колянов вал и респективно блок, и другото което ти казах, много е важен ангренажа после да се сложи както трябва
капака на картера задължително ще се маха, пък коляновия вал дали трябва да се вади не съм сигурен, но според мен би трябвало маслената помпа да се демонтира без да се сваля колянов вал и респективно блок, и другото което ти казах, много е важен ангренажа после да се сложи както трябва
Еми утре ще видим какво ще каже майстора. А като я палих преди една седмица се чуваше един звук отпред в ляво , който досега не го бях чувал нещо като изсирване се 1 качва нещо ,това може л ида е маслената помпа ?
Съвсем лесно се сваля. Трябва да се свали картера, има 2, 3 болта и това е. Нищо друго не се разглобява... не че малко болтове има картера. Не забравяй и да го залепиш добре със силикон.
Съвсем лесно се сваля. Трябва да се свали картера, има 2, 3 болта и това е. Нищо друго не се разглобява... не че малко болтове има картера. Не забравяй и да го залепиш добре със силикон.
Имах впредвит ,е като дам на контакт и се чува изсвирване отляво някъде се 1 нещо вдига ма не съм забелязвал преди да го е имало,се 1 качва масло или нещо друго.Инжектора ли е това или нещо друго
М/у скоростите и двигателя ли там има семеринг и тече като караш колата иначе не капе ако е спрялаако е това трябва да местиш малко скоростите да се смени
М/у скоростите и двигателя ли там има семеринг и тече като караш колата иначе не капе ако е спрялаако е това трябва да местиш малко скоростите да се смени
ми петна се появяват откакто някакви от В и К са я дърпали на скорост и на ръчна 10 метра назад. И оттогава не съм я карал , като я запалих ми светна лампата.Но що м като е спряла тече значи не е от тоя семеринг нали?
Коментар