Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензинов филтЪр

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    wwalker написа:
    Това под десният калник ти е карбоновият филтър(Carbon canister solenoid valve) - доста скъп чарк и не е консуматив. Абсорбира изпаренята и ги връща за доизгаряне с екологична цел.
    а този филтър дефектира ли има ли опция да спре да си върши работата, ако се запуши бугниоса нещо проблеми в работата на двигателя ще имам ли ??другото което ме мучи на този мотор (мисля, че е от бензиновия филтър) от време на време му падат оборотите на 500-600 после се нормализират за кратко (ако пусна някой консуматор на ток като вентилатора на парното или фарове ги държи 850 900 (перфектните)някакви идеи ?? презарежда леко алтернатора (14.6) дали от там идва проблема ? с нови кабели и свещи е или стъпков мотор ?
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

    Коментар


      #17
      sok1 написа:
      Вградения филтър има живот, колкото и помпата. Направен е така, че хората да не се занимават. Все пак, ако някой си е навил на пръста да го почисти, трябва да се разглоби кошницата и да се извади. За мен обаче не си заслушава хамалогията и риска да се счупи някое зъбче или щуцерче и да се вкарам в по-голям филм.
      Свидетел и участник съм, че Иво знае за какво става реч. Разглобихме помпата на FiHi (старата, не тази която купи от некоректния от Червен Бряг) и изследвахме всичко в нея.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

      Коментар

      Working...
      X