Нqкой да знае каде се намира бензиновиq филтар на Браво 1.2 16v 1999г. защото аз неможах да го намерq?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинов филтЪр
Collapse
X
-
Ами моето стило 1.6 16 V НЯМА БЕНЗИНОВ ФИЛТЪР, и някои други коли също нямат, по-старичките имат, а не да не е нормално. И се пише филтЪр, а не филтАр. По принцип тези филтри стоят под капачката на резервоара някъде отдолу по пътя на маркуча за бенз към двигателя и обикновено струват 10-15 лв.(даже и по-малко).
Коментар
-
ivailo rachev написа:Филтъра на колегата е в кошницата на бензиновата помпа и да може да се смени само той.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Вградения филтър има живот, колкото и помпата. Направен е така, че хората да не се занимават. Все пак, ако някой си е навил на пръста да го почисти, трябва да се разглоби кошницата и да се извади. За мен обаче не си заслушава хамалогията и риска да се счупи някое зъбче или щуцерче и да се вкарам в по-голям филм.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
А като толкова иска някой да си слага горивен филтър, що не си сложи един? Реже маркуча, слага филтъра, стяга с водни скоби и готово."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
тъкмо да пусна тема за пунто мк2 1.2 16 за бензиновия филтър. Купих си (излиза по каталог) но не знаех къде е, ще разглобя кошничката понеже по някога не ми отчита нивото на бензин или отчита нивото след 5 10 мин работа.Под десния подкалник открих някаква кутия в която влизат 2 маркуча с ин и аут и помислих, че е филтъра тяКакво е тя каква роля играе,дайте идеи как да отвия врътката на резервоара понеже днес пробвах с отверка и чук и не можа да мръдне (като залепен е пръстена горе)
мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар