И така имам калата от година и малко подържам я доста прилично и от около 4-5 месеца не е това което беше.Спря да върви, пълни со оборотомера доста бавно а след 150 определено започва една голяма мъка.Сменял сам ангренажа и ме посъветваха да ми погледнат дали е зацепен правилно,отидох и сичко беше наред с пети ми го провериха.Питаха ме за разхода мисля че си е нормален 10-12 градско и ми смениха се пак свещите колата пак си е толкова зле.Ходих на 4 различни диагностици и по тяхните думи сичко е наред и ми казаха че остава да е нещо механично или запушено гърне.Ходих да гледат и гърнетата казаха че били и те наред.Доста разправия от "разбирачи" та мисълта ми е колеги някои от вас да даде съвет за качествен сервиз в София и се пак ако на някои му се е случвало да сподели... Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 2.0 20V Проблем във вървежа
Collapse
X
-
Със спирт няма да стане, трбява ти разтворител, аз с успех ползвам ацетон и дори лакочистител, но само потапям или го пръскам НИКАКВО БУТАНЕ по термосъпротивлениятаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар