sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разход на бензин
Collapse
X
-
Той и моят крак не е от най-леките, затова казвам, че трудно се постига по-голям разход от 7 и нещо, защото съм го мъчил, все пак я имам шеста година и й знам нрава. Ето и последно, от оня ден, малко неангажиращо и неточно, но съм в командировка и трябва да отчитам горивото. Във ВТ заредих за 40 лева - малко под 15 литра, при отдавна светнала лампа и стрелка, изравнила се с нулата. При изминати 180 километра, лампата не беше светнала. Тоест, правя си сметка, че е изгорила между 11 и 12 литра, което прави от 6,1 до 6,66 разход, а съм карал през Прохода, на места зад ТИР-ове на четвърта и трета, на места със 140, тоест, не съм спазвал твърде ограниченията и не съвсем равномерно каране, като за извънградско. През тези години, ако ми е горяла 8 и над, нали досега да съм я качил на скалите /около ВТ ги има много/ и ефектно да съм я засилил в пропастта, имам и познати в медиите, щяха да си направят материал :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sok1 написа:nedialk00 написа:колата ти е над 300 000 споко, ..."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
разход пунто
моето пунто някога даваше разход 7-7,5 в града , но това беше преди 2-3 години. сега е около 9-10 и аз съм "болен" от този факт. на първо време махнах катализатора , но ефект за сега не виждам, горивния филтър е сменен преди няма и година на диагностика всичко е в норма и въпреки това този разход ми се вижда много, сега се чудя какво да правя ако някои има идея да даде акъл , заслужава ли си да правя реглаж на клапани и къде може да се направи това по безболезнено разбираите по евтиноFiat Punto 1.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар