Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за алтернатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко помощ за алтернатор

Здравейте Колеги,Откак съм си купил купето алтернатора шуми. Най-сетне ми писна да го слушам и съм решил да го рециклирам. Някой има ли опит как се сваля от Купе 1.8 96-та година ?Поздрави
    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Като разглобиш.. има няма... половината кола.За да не съм тотално офтопик, ето: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13157
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

И аз стигнах до извода, че ще е доста разглобяване ама исках да прочета някое друго мнение от някой който го е правил вече. Тъй като въобще не ми се минава по този път със свалянето на колело, носач, полуоска и прочие съм се загледал във всмукателните тръби и това което е зад мотора. Мислех си нещо от рода - всмукатели, хидравлична помпа и да изкарам гадта от горната страна.
      Fiat Coupe 1.8

Коментар

Недей си прави експерименти, карай по лесния начин с полуоската
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

siluro написа:
          И аз стигнах до извода, че ще е доста разглобяване ама исках да прочета някое друго мнение от някой който го е правил вече. Тъй като въобще не ми се минава по този път със свалянето на колело, носач, полуоска и прочие съм се загледал във всмукателните тръби и това което е зад мотора. Мислех си нещо от рода - всмукатели, хидравлична помпа и да изкарам гадта от горната страна.
          ще стане според мен, и така е доста по лесно и по малко трудоемко, задължително опитай първо така , при мен на бравата става, дори само с разкачане на хидравличния маркуч от помпата до казанчето

Коментар

S_BANKOV написа:
            Недей си прави експерименти, карай по лесния начин с полуоската
            Ех Банков, видя ти тука лесно, а?
            Fiat Coupe 1.8

Коментар

Eми помисли какво ще ти се наложи да свалиш то твоя начин, всмукателите, дросела, една камара датчици кийто са клеясали и се чупят при опит за вадене. А и искам клип да видя как го развиваш отгоре щото ми се струва че ще е доста интересно.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

nedialk00 написа:
                siluro написа:
                ще стане според мен, и така е доста по лесно и по малко трудоемко, задължително опитай първо така , при мен на бравата става, дори само с разкачане на хидравличния маркуч от помпата до казанчето
                При теб става, ама ти не си с 1.8 При колегата с купето ще е леко мисия невъзможна от там да го извади.
                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Eми помисли какво ще ти се наложи да свалиш то твоя начин, всмукателите, дросела, една камара датчици кийто са клеясали и се чупят при опит за вадене. А и искам клип да видя как го развиваш отгоре щото ми се струва че ще е доста интересно.
                  Като изключиш самите всмукатели всичко друго съм свалял да му направя ревизия. Като се реша да го подкарам отгоре ще го снимам. За клипче не съм сигурен ама снимки може да направя.
                  Fiat Coupe 1.8

Коментар

Е то точно всмукателите са голямата работа да свалиш. Доста играчка е да ги махнеш.

Коментар

Ето тука http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...089397#1089397 съм написал как се сваля алтернатора.
                      Fiat Coupe 1.8

Коментар

Working...
                      X