Здравейте Колеги,Откак съм си купил купето алтернатора шуми. Най-сетне ми писна да го слушам и съм решил да го рециклирам. Някой има ли опит как се сваля от Купе 1.8 96-та година ?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за алтернатор
Collapse
X
-
Като разглобиш.. има няма... половината кола.За да не съм тотално офтопик, ето: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13157"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
И аз стигнах до извода, че ще е доста разглобяване ама исках да прочета някое друго мнение от някой който го е правил вече. Тъй като въобще не ми се минава по този път със свалянето на колело, носач, полуоска и прочие съм се загледал във всмукателните тръби и това което е зад мотора. Мислех си нещо от рода - всмукатели, хидравлична помпа и да изкарам гадта от горната страна.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
nedialk00
siluro написа:И аз стигнах до извода, че ще е доста разглобяване ама исках да прочета някое друго мнение от някой който го е правил вече. Тъй като въобще не ми се минава по този път със свалянето на колело, носач, полуоска и прочие съм се загледал във всмукателните тръби и това което е зад мотора. Мислех си нещо от рода - всмукатели, хидравлична помпа и да изкарам гадта от горната страна.
Коментар
-
Eми помисли какво ще ти се наложи да свалиш то твоя начин, всмукателите, дросела, една камара датчици кийто са клеясали и се чупят при опит за вадене. А и искам клип да видя как го развиваш отгоре щото ми се струва че ще е доста интересно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nedialk00 написа:siluro написа:И аз стигнах до извода, че ще е доста разглобяване ама исках да прочета някое друго мнение от някой който го е правил вече. Тъй като въобще не ми се минава по този път със свалянето на колело, носач, полуоска и прочие съм се загледал във всмукателните тръби и това което е зад мотора. Мислех си нещо от рода - всмукатели, хидравлична помпа и да изкарам гадта от горната страна."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
S_BANKOV написа:Eми помисли какво ще ти се наложи да свалиш то твоя начин, всмукателите, дросела, една камара датчици кийто са клеясали и се чупят при опит за вадене. А и искам клип да видя как го развиваш отгоре щото ми се струва че ще е доста интересно.Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
Ето тука http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...089397#1089397 съм написал как се сваля алтернатора.Fiat Coupe 1.8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар