Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИАТ СТИЛО 1.4 6 СКОРОСТИ - ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФИАТ СТИЛО 1.4 6 СКОРОСТИ - ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

Здравейте,От много време чета форума и търся тема за Фиат Стило 1.4 - 6 скорости 2004 година и искам да разбера какви са проблемите с тази кола. Искам да си купя точно такава, но много "майстори" ме разубеждават, че е пълен боклук и т.н.Можете ли да ми кажете нещо за този автомобил, заслужава ли си, има ли по-добър мотор и има ли проблем със скоростната кутия?Мерси предварително! [/b]
    Punto HGT

по-добре си търси дизеловата версия-повече върви и по-малко гори

Коментар

Re: ФИАТ СТИЛО 1.4 6 СКОРОСТИ - ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

kanuista написа:
      Здравейте,От много време чета форума и търся тема за Фиат Стило 1.4 - 6 скорости 2004 година и искам да разбера какви са проблемите с тази кола. Искам да си купя точно такава, но много "майстори" ме разубеждават, че е пълен боклук и т.н.Можете ли да ми кажете нещо за този автомобил, заслужава ли си, има ли по-добър мотор и има ли проблем със скоростната кутия?Мерси предварително! [/b]
      Прочети в английския форум. Всъщност единственото, което съм виждал там са няколко реплики, че е страшно надежден двигател, а прави и впечатление, че май няма нито една тема за проблеми с него като потърсиш. Те са толкова евтини вече, като ти е на сърце си вземи един лаптоп с ФЕС, виж я и я взимай.

Коментар

Ivel - искам бензин, защото ще сложа газова уредба, не съм почитател на дизеловите автомобили.Ще потърся мнения от братята англичани, само че ми се искаше да чуя и български впечатления... Ако все пак някой има такава или знае нещо, моля да сподели!
        Punto HGT

Коментар

Kanuista, не знам за 1.4, но 1.6 е много капризен на газ двигател и не ти го препоръчвам. Иначе колата е 6+ има наистина недостатъци като излизане на дразнещи грешки, но това е много рядко и не е болка за умиране. Майсторите, които ти казват, че е боклук не разбират, като цяло гаражните майстори не разбират от коли след 2003... аз по моето Стило за година и 3 месеца и 30 000 км нищо не съм сменял освен консумативи, имам проблем само с оборотите(нестабилни са), но това е заради метана.

Коментар

Working...
          X