Здравейте,От много време чета форума и търся тема за Фиат Стило 1.4 - 6 скорости 2004 година и искам да разбера какви са проблемите с тази кола. Искам да си купя точно такава, но много "майстори" ме разубеждават, че е пълен боклук и т.н.Можете ли да ми кажете нещо за този автомобил, заслужава ли си, има ли по-добър мотор и има ли проблем със скоростната кутия?Мерси предварително! [/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ СТИЛО 1.4 6 СКОРОСТИ - ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ
Collapse
X
-
rotdot
Re: ФИАТ СТИЛО 1.4 6 СКОРОСТИ - ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ
kanuista написа:Здравейте,От много време чета форума и търся тема за Фиат Стило 1.4 - 6 скорости 2004 година и искам да разбера какви са проблемите с тази кола. Искам да си купя точно такава, но много "майстори" ме разубеждават, че е пълен боклук и т.н.Можете ли да ми кажете нещо за този автомобил, заслужава ли си, има ли по-добър мотор и има ли проблем със скоростната кутия?Мерси предварително! [/b]
Коментар
-
Kanuista, не знам за 1.4, но 1.6 е много капризен на газ двигател и не ти го препоръчвам. Иначе колата е 6+ има наистина недостатъци като излизане на дразнещи грешки, но това е много рядко и не е болка за умиране. Майсторите, които ти казват, че е боклук не разбират, като цяло гаражните майстори не разбират от коли след 2003... аз по моето Стило за година и 3 месеца и 30 000 км нищо не съм сменял освен консумативи, имам проблем само с оборотите(нестабилни са), но това е заради метана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар