Колеги да ви попитам на какво може да се дължи пропушването при форсиране на бензин черният пушак се вижда добре ,но на газ едвам едвам се вижда да пропушва черен пушек ,а и също така прекъсва малко при форсиране а на обороти притриса мотора неса стабилни оборотите работи гладко известно време и притриса за момен и после пак глако и пак притриса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пропуши черно...
Collapse
X
-
нз дали го гори но го губи имам за смяна две семеринги на кол.вал иначе от смяна до смяна няма и 1л да доливам карам си със селения 10в40 ,за свешите по принцип са на месец и нещо два нгк някви по 13лв за бр. по каталог са за този двигател поне така ми каза продавачката кабелите са от миналото лято вчера вечерта ги гледах дали светят несветят но несе сещам каде бях прочел тук във форума до колко ома трябва да им е съпротивлението и ги замерих веднага и само най дългия кабел го надвишавасе с малко другите бяха в норма марката до колкото се сещам е тесла или нещо такова
Коментар
-
Еку-то не прави корекзция на ъгала на запалване, и гори бензина с тоза на газта. И понеже има предверение познайте какво става. Когато е монтиран ГИ, сменян ли е ангренажа или пипан ли е?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Еку-то не прави корекзция на ъгала на запалване, и гори бензина с тоза на газта. И понеже има предверение познайте какво става. Когато е монтиран ГИ, сменян ли е ангренажа или пипан ли е?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар