Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пропуши черно...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пропуши черно...

Колеги да ви попитам на какво може да се дължи пропушването при форсиране на бензин черният пушак се вижда добре ,но на газ едвам едвам се вижда да пропушва черен пушек ,а и също така прекъсва малко при форсиране а на обороти притриса мотора неса стабилни оборотите работи гладко известно време и притриса за момен и после пак глако и пак притриса

Само да добавя колата си ускорява нормално и е на 1 месец (3000км) след поставянето на ГИ.

Коментар

Колега........

кажи каква е колата..какъв е разхода на газ и бензин Punto 1.2 16?
      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Да 1,2 16в разхода на бензин последно беше м/у 5/6 на газ 6.5/7

Коментар

Колега........

Ако колата на газ ти варви идеално ,на бензин имаш черен бушек и мирише на бензин съм сигурен ,че разхода на бензин в града ти е вдигнат...за мен 99% ти е заминала ламбда сондата......
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

нз дали го гори но го губи имам за смяна две семеринги на кол.вал иначе от смяна до смяна няма и 1л да доливам карам си със селения 10в40 ,за свешите по принцип са на месец и нещо два нгк някви по 13лв за бр. по каталог са за този двигател поне така ми каза продавачката кабелите са от миналото лято вчера вечерта ги гледах дали светят несветят но несе сещам каде бях прочел тук във форума до колко ома трябва да им е съпротивлението и ги замерих веднага и само най дългия кабел го надвишавасе с малко другите бяха в норма марката до колкото се сещам е тесла или нещо такова

Коментар

Колега........

ходи на диагностика да ти я видят казвам ти от личен опит ламбда сонда е тя на газ не играе роля затова на газ е добре
              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

е и на газ пропушва черен пупек но значително по-малко ,а накакъв начин дая проверя ламбдата дали е заминала без да ходя на диагностика че тук единственото място кадето знам маи неработят сабота и неделя

Коментар

Колега........

Я пробваи да откачиш клемите на акомулатора за един час даже е много ....после ги закачи и виш как е... не можеш да я провериш май се проверява с мултицепт или нещо подобно...
                  FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Колега........

Aко не стане...----> Не знам как е на този двигател ама или долу след двуцевката или на изпоскателния колектор е тая сонда проследи и кабела и я откачи има си букса....и виш дали ще се подобри на бензин . но най добре си я закараи на диагностика ...
                    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Богата смес колега.

Коментар

Airfan написа:
                        Богата смес колега.
                        И на мен това ми мина през главата. Нека колегата провери, дали спира газта, когато е превключено на бензин.
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Еку-то не прави корекзция на ъгала на запалване, и гори бензина с тоза на газта. И понеже има предверение познайте какво става. Когато е монтиран ГИ, сменян ли е ангренажа или пипан ли е?
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

gamma написа:
                            Airfan написа:
                            Богата смес колега.
                            И на мен това ми мина през главата. Нека колегата провери, дали спира газта, когато е превключено на бензин.
                            Колега би трябвало дая спира щото се чува клапана на газта като затваря и отваря

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Еку-то не прави корекзция на ъгала на запалване, и гори бензина с тоза на газта. И понеже има предверение познайте какво става. Когато е монтиран ГИ, сменян ли е ангренажа или пипан ли е?
                              Не колега нее пипан ангренажа от 1г.(на 20000 км да е някаде) някаде , но се чудих дали не е мраднал и направих теста с хартия на ауспоха и засмуква хартията това ще рече че е мръднал нали

Коментар

Working...
                              X