Здравейте, може ли да споделите какъв разход ви дава колата на бензин и съответно на газ, ако имате такава. Нещо ме съмнява, че на мен ми дава ненормално висок разход - повече от 10/100. С 26 л. изминах 160 км. смесено и светна жълтата лампа. Преди това след като я купих минах 270 км, от които 160 магистрала с 27л.Нямам газова (засега).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колегите с Brava 1.4 12v 75к.с - среден разход на гориво?
Collapse
X
-
аз съм с такъв мотор, на дълго съм засичал средно 7/100 при скорост 90-120....градско 11-12 и 17 съм стигал като ми натежава крака...имам и газова като разхода ми е с литър отгоре...гледам, че си от София мини някой ден през студентски град да и направим една диагностика, пари няма да ти вземам.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
-
mitkosoft написа:аз съм с такъв мотор, на дълго съм засичал средно 7/100 при скорост 90-120....градско 11-12 и 17 съм стигал като ми натежава крака...имам и газова като разхода ми е с литър отгоре...гледам, че си от София мини някой ден през студентски град да и направим една диагностика, пари няма да ти вземам.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар