Здравейте, нещо не успявам да открия колко е капацитетът на резервоара на Brava (1.4, 12v). Също така се интересувам и при какво количество светва жълтата лампичка, т.е колко е резервата. Благодаря ако някой може да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обем на резервоара на Brava ?
Collapse
X
-
Pavkataa написа:ivailo rachev написа:Обема на резервоара ти е 50 литра,но резервата не знам точно колко е,при мен е 10 литра(имам Браво 1.6),може би и при теб е толкова.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Pavkataa написа:ivailo rachev написа:Обема на резервоара ти е 50 литра,но резервата не знам точно колко е,при мен е 10 литра(имам Браво 1.6),може би и при теб е толкова.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На моя голям талон на т.W няма нищо, т.е има ***. Иначе и аз стигам до извода че е 10л. резерва, защото сипах към 26л. бензин, с тях съм минал досега 160 км, смесено каране. и светна лампата. Още не е паднала докрай стрелката, малко над делението е, но свети лампата. Предния път бях засякъл разхода към 10/100, което като цяло си мисля, че е множко :/Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар