Мани я температурата и керамиката, тия сажди и конденз като се смесят става такава кал че грънци можеш да правиш.оттам насетне е всичко друго е разказ с неочакван край.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен преглед без катализатор - мит или реалност?
Collapse
X
-
Оо влияе тя, влияе Обаче както казах - точна центровка е нужна за горенето, или по-лесното - авансатор (ТАП). Слагаш една такава джаджа и вече всичко е наред"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Оо влияе тя, влияе Обаче както казах - точна центровка е нужна за горенето, или по-лесното - авансатор (ТАП). Слагаш една такава джаджа и вече всичко е наредОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е какво излиза, че аз съм някакъв късметлия ли :D50 000км. на газ по този начин и катализатора след демонтаж беше в същото състояние, в което го монтирах."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Е какво излиза, че аз съм някакъв късметлия ли :D50 000км. на газ по този начин и катализатора след демонтаж беше в същото състояние, в което го монтирах.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
emzo написа:В крайна сметка, някой мина ли преглед със свален катализатор ?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар