Чека светва при доста по големи аномалии в системата. Това което става при теб вероятно е поради липса на емулатор на сондата. Но за този модел компове може и да се кара така. И точно този ресет на компа става с изключването на акумулатора. Е само че без да даваш пари за майстори както те съветва колегата преди мен. Може да се сложи реле което да рестарира компа при всяко палене. Така го и препоръчват фирмите за газови инсталации. Но може и да се направи ръчно с ключе. Но ако не се бъгва много както е станало при теб при едно последващо минаване на бензин всичко бързо си утива на мястото и дори не се налага да се рестартира компа.. Аз карам без всякакви такива преправки нищо че всико мога да си направя сам. До сега за 7-8 години 2-3 пъти ми се е налагало да правя тази процедура. Става да се сложи само едно ключе и да прекъсва само захранването на компа кога се наложи. По спомени е pin 19 на куплонга на компа. Само слагаш едно ключе изключваш за 5-10 мин. и после газ. А ако го смотаеш някъде става и да се ползва като защита от кражба.Пробвай колко ще ти изкара след този ресет и ако не му се случва често и да те дразни не се занимавай с глупости. Което предполагам че ще е точно така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1,4
Collapse
X
-
lov написа:Чека светва при доста по големи аномалии в системата. Това което става при теб вероятно е поради липса на емулатор на сондата. Но за този модел компове може и да се кара така. И точно този ресет на компа става с изключването на акумулатора. Е само че без да даваш пари за майстори както те съветва колегата преди мен. Може да се сложи реле което да рестарира компа при всяко палене. Така го и препоръчват фирмите за газови инсталации. Но може и да се направи ръчно с ключе. Но ако не се бъгва много както е станало при теб при едно последващо минаване на бензин всичко бързо си утива на мястото и дори не се налага да се рестартира компа.. Аз карам без всякакви такива преправки нищо че всико мога да си направя сам. До сега за 7-8 години 2-3 пъти ми се е налагало да правя тази процедура. Става да се сложи само едно ключе и да прекъсва само захранването на компа кога се наложи. По спомени е pin 19 на куплонга на компа. Само слагаш едно ключе изключваш за 5-10 мин. и после газ. А ако го смотаеш някъде става и да се ползва като защита от кражба.Пробвай колко ще ти изкара след този ресет и ако не му се случва често и да те дразни не се занимавай с глупости. Което предполагам че ще е точно така.BRAVO 1,4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар