Здравейте , двигателят е 1.2 16V и имам следния проблем : колата не иска да върви , имам усещането,че е все едно е запушена. Най-значително се усеща на 2ра , натискам педала докрай и когато стигне 2500 оборота сякаш се отпушва . Преди седмица я карах на диагностика и ми казаха,че проблемът е в ламбда сондата, смениха я и няма никакво подобрение . Някакви предположение къде може да е проблемът ? Благодаря предварително .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с ПУНТО
Collapse
X
-
аз залагам на помпата.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Re: проблем с ПУНТО
lokiz написа:Здравейте , двигателят е 1.2 16V и имам следния проблем : колата не иска да върви , имам усещането,че е все едно е запушена. Най-значително се усеща на 2ра , натискам педала докрай и когато стигне 2500 оборота сякаш се отпушва . Преди седмица я карах на диагностика и ми казаха,че проблемът е в ламбда сондата, смениха я и няма никакво подобрение . Някакви предположение къде може да е проблемът ? Благодаря предварително .Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Е аман от СПЕЦИАЛИСТИ ДИАГНОСТИЦИ.Видял грешка в ламбда сондата и давай сменяй, ама що има грешка не е важно. Колата държи ли температура?Да си чистил Дросел и стъпков мотор ?Катализатор имаш ли?Генерацията здрава ли е? Газова уредба да имаш?Скъсани въздуховоди някъде?КОга е сменян въздушния филтър?Как се държи колата при принудителен празен ход?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар