Здравеите колеги Карам Стило 1.6 бензин 2 врати с газов Инжикцион сам БРЦ ходих в БРЦ в Пловдив кадето е представителството ония ми каза че не ми е бил закачен някав датчик там правиха струваха добре но днес установих че това нещо продалжава някои има ли представа от какво може да е че ми омразна от некадарни маистори и само пари да взимат пак ще ида да се разправям но все пак да попитам като циало ми гори 7 газ варви си но трябва и изпарителя да сменям дали е вазможно да е от това защото като карам и го вкарам в 4 4.2 хиляди оборота прекасва за 2 сек. някаде и после пак трагва и този Добрия маистор ми каза че да не ми прекасва трябва да сменя изпарителя незнам кво да правя вече писна ми даите савет и някои ако му се е случвало да сподели Благодаря предварително и моля ви се нека пишат хора които наистина разбират а не да си чешим езиците
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помагаите Гори Газ и бензин едновремено
Collapse
X
-
не дава ми го като газ и аз това си помислих но на вращане е карах под 4 хиляди оборота да видя нарочно и пак пада а на отиване я щпорих 190-200 а на вращане сам карал с 90-120 а тя в 3 хиляди е на 120 км не сам я вкарвал там кадето прекасва че да смучи от това ... няма как да ми изгори 10 литра при положение че карам само на газ .. само е паля на бензин работи префарля и трагвам .. нз напрао и маисторите са едни маистори зимат парите и това е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар