за втори път ми къса гарнитура на главата и прескача компресия между цилиндрите. Причини според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъса втори път гарнитура на главата за 1 година
Collapse
X
-
Скъса втори път гарнитура на главата за 1 година
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
причината е само 1- некачствен ремонт. Не е от марката гарнитура, а по някаква причина не е уплътнявала добре на мясотото, където сега е духнала. Дали е от неравномерно стягане, дали не е било изчистено добре там от старата гарнитурка, дали главата не е била равна там....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:причината е само 1- некачствен ремонт. Не е от марката гарнитура, а по някаква причина не е уплътнявала добре на мясотото, където сега е духнала. Дали е от неравномерно стягане, дали не е било изчистено добре там от старата гарнитурка, дали главата не е била равна там....Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Ми сами сте си виновни, как на прегряла кола няма да и шлаифате главата бре. Аи да я отваряш за нещо друго иди доиди макар че и тогава е препоръчително. Има хляб в пунтака нема се плашиш. Само го направете как тряя.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Гони 400 000 реални км Very Happy похапва по малко масло / но сигwрно и основния ремонта са го направили като смяната на гарнитурата правих го преди 100К км Very Happy / може би е за гумички вече . Пред дилемата съм да я сменм или да я оправам , дойде и време и на носачите и кормилните накрайници след 120 000 км карано в БГPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
този двг аз не бих го правил, 400 К са много, че тепърва да го правиш, за да го караш в бъдеще. Не казвам, че няма да изкара до 500-600, просто е безсмислено да хвърлиш толкова пари тепърва. Вземай друг двг и го пляскай тамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Това издухване на гарнитурата най-вероятно се получава от недобре поставена такава,а глава се изкривява след прегряване на над 140 градуса,така че най-вероятно не е изкривена главата.Както е писал колегата по-горе за болтовете сменят се задължително,защото се разтягат и ти си мислиш,че е стегната главата,а всъщност не е и от недотягане издухва гарнитурата много лесно.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Пунто е със шлайф и вече на пистата, събирам още 250 лв и ще съм чисто ново предно окачване, само без главините . За сего ще карам нея, а иначе е на 400 К без 10К :D Гумичките са за смяна но за сега ще карам така.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар