Здравейте колеги, имам следния проблем с Фиат Браво 1.6 16v 103hp:Днес няколко пъти ми светна лампата на дюзите и колата губи мощност, когато това се случи. Няколко пъти гасих и палих и в началото, когато е запалена всичко е ок, но като потегля (може би при подаването на газ) и започва да хълца, губи мощност и тая щуротия пак светва...сложих си бензин, тъй като беше на свършване, но пак ми се случи. Сега до последно преди да се прибера работеше нормално, само за 1 секунда светна пак и прихълца, но в движение се оправи и я карах на дълго около 15-20 минути без проблем и загуба на мощност. Миналата седница, си купих нови свещи (оригинални), както и смених бобината, тъй като изгоря от предишните кофти свещи, така че игнорирам тези 2 фактора, както и бензиновата помпа, която се чува да работи...някакви идеи, преди да се бръкна за диагностика?П.П. Колата няма АГУ.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V '99 светеща лампа на дюзи
Collapse
X
-
Една диагностика би свършила чудеса, но преди нея аз лично бих погледнал МАП сензора и маркучите към него, заедно с буксата му, това е проблем с кофти връзка, огледай кабелите и буксите около дросела и жилото му.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар