Здравейте колеги имам един въпрос защо маслената магистрала не иска да праска масло по разпредеителния вал в началото като се запали колата всички цицки праскат и после само на 1 на какво се далжи това споделете мнения !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ проблем с фиат браво 1.4
Collapse
X
-
Re: Помощ проблем с фиат браво 1.4
DIDKYmanqk написа:Здравейте колеги имам един въпрос защо маслената магистрала не иска да праска масло по разпредеителния вал в началото като се запали колата всички цицки праскат и после само на 1 на какво се далжи това споделете мнения !!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ww
Колега обясни ми тогава щом от толкова време се занимаваш с този паяк защо не праска по шииките .. не сам с прозрачен капак просто сам го махнал и гледах как праска паяка в началато като запаля на всичките праска после само на една не мога да разбера защо го прави това на какво се дължи кажи ти как си се справил с проблема !!! да не би да няма достатачно налягане и ли някакви мрасотии да задрастват магистралата ??? дай варианти ?fiat bravo 1.4
Коментар
-
nedialk00
-
Re: ww
DIDKYmanqk написа:да не би да няма достатачно налягане и ли някакви мрасотии да задрастват магистралата ???Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар