Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ проблем с фиат браво 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ проблем с фиат браво 1.4

Здравейте колеги имам един въпрос защо маслената магистрала не иска да праска масло по разпредеителния вал в началото като се запали колата всички цицки праскат и после само на 1 на какво се далжи това споделете мнения !!!
    fiat bravo 1.4

С какво масло караш?
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

???вв

с какво трябва да карам?? има ли значение какаво е маслото щом не пуска масло от цицките !!
      fiat bravo 1.4

Коментар

Re: Помощ проблем с фиат браво 1.4

DIDKYmanqk написа:
        Здравейте колеги имам един въпрос защо маслената магистрала не иска да праска масло по разпредеителния вал в началото като се запали колата всички цицки праскат и после само на 1 на какво се далжи това споделете мнения !!!
        Ако е така както го описваш разпределителния ти вал за няколко минути е заминал.Как разбра ,че на запален двигател отначало пръскат ,а после само една да не би да си с прозрачен капак?Занимавам се с този проблем с вала и въпросния паяк за смазване от доста време и вече имам напредък в смазването ако има нещо неясно питай.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Искам да питам как се сменят тези гумички на маслените магистрали че ми пропуска гарнитурата на капака и като го сваля да ги сменя ако не се иска нещо специално.Благодаря.

Коментар

ww

Колега обясни ми тогава щом от толкова време се занимаваш с този паяк защо не праска по шииките .. не сам с прозрачен капак просто сам го махнал и гледах как праска паяка в началато като запаля на всичките праска после само на една не мога да разбера защо го прави това на какво се дължи кажи ти как си се справил с проблема !!! да не би да няма достатачно налягане и ли някакви мрасотии да задрастват магистралата ??? дай варианти ?
            fiat bravo 1.4

Коментар

земи си нова магистрала, и разпробии отворите на 1мм

Коментар

Re: ww

DIDKYmanqk написа:
                да не би да няма достатачно налягане и ли някакви мрасотии да задрастват магистралата ???
                Това се случва често при тези двигатели,запушване на магистралата и след няколко минути разпределителен вал без гърбици.Имали сме случай на задръстване на магистралата от 15w40 и ненавременната му смяна,ето точно за това питах с какво масло караш.
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                X